مدارک مورد نیاز مهاجرت کانادا

در اینجا مدارک مورد نیاز برای مهاجرت از طریق کارگر ماهر به کانادا را طبق وب سایت مهاجرت کانادا توضیح می دهم:

١- فرم ها که شامل فرم های ارسال شده برای سیدنی با امضای جدید می شود:

  • Application for permanent residence in Canada= imm0008egen این فرم توسط شما به عنوان درخواست کننده اصلی پر شده و امضا می شود.
  • Schedule 1: Background Decleration= imm0008_1e این فرم باید توسط شما و همسرتون و فرزندان بالای 18 سال پر شود.
  • Schedule 3: Economic Class-Federal Skilled Worker= imm0008egen توسط شما پر می شود.
  • Additional Family Information= imm5406E این فرم باید توسط شما و همسرتون و فرزندان بالای 18 سال پر شود.
  • Use of a representative=imm5476 تنها در صورتی که وکیل دارید آن را پر کنید.

٢- مدارک شناسایی

  • شناسنامه ، سند ازدواج، طلاق.
  • در صورتی که همسرتان فوت کرده است گواهی فوت
  • کپی گواهی شهروندی،کارت اقامت دائم یا ویزای اقامت دائم برای اعضای خانواده شما که شهروند کانادا هستند.
  • کارت پایان خدمت برای آقایان

٣- اطلاعات فرزندان

  • شناسنامه یا گواهی ولادت فرزندان
  • مدارک فرزندخواندگی در صورت داشتن فرزند خوانده
  • مدارک اتمام تحصیلات متوسطه برای فرزندان بالای 22 سال که شامل ریزنمرات کل مراحل تحصیل تا سن 22 سالگی  و نامه ای از مدرسه که نشان دهنده ساعات درسی در هر روز می شود. همچنین مدارکی دال بر حمایت مالی پدر و مادر از فرزندان تا سن 22 سالگی.

۴- پاسپورت ها

کپی ده صفحه اول پاسپورت برای شما و همسرتون و فرزندان زیر 18 سال.

۵- اثبات داشتن خانواده در کانادا

این مدارک در صورتی لازم است که ادعا کرده اید فامیل نزدیک در کانادا دارید.

  • Relationship یا نسبت خانوادگی: باید مدارک شناسایی را ارائه دهید که نشان دهنده نسبت خانوادگی شما با فرد مورد نظر باشد. برای مثال در صورتی که ادعا کرده اید دایی شما شهروند کانادا است، باید مدرکی مبنی بر خواهر و برادر بودن آنها نشان دهید(مثلاً کپی شناسنامه هر دو را برابر اصل کرده و ترجمه کنید و اگر شناسنامه مادربزرگتان را هم که اسم مادر و داییتان در آن است را هم ترجمه کنید که نور علی نور می شود.)
  • وضعیت فامیلتان در کانادا: کپی کارت اقامت دائم (Permanent Resident Card) 
  • اثبات اقامت فامیلتان در کانادا: شواهدی را مبنی بر اقامت فامیلتان در کانادا در حال حاضر ارائه دهید که شامل recent pay stubs،مدارک T4 slip سال گذشته، آخرین قبوض پرداختی، پرینت تراکنش های بانکی در کانادا. دقت کنید که مدارکی همچون کپی گواهینامه، کارت بیمه و مالیات وسایل و ... قابل قبول نیست.

 ۶- مدارک تحصیلی

برای شما و همسرتان:

  • مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی
  • مدارک فنی و حرفه ای
  • مدارک دانشگاهی شامل کپی برابر اصل و ترجمه دانشنامه
  • ریزنمرات اصلی که در پاکت دانشگاه قرار دارند و توسط دانشگاه مهر شده اند
  • سرتیفیکیت های معتبر حرفه ای برای مثال برای مهندسان، حسابداران، مترجمان و غیره

٧- تجارب کاری

برای شما و همسرتان:

  • کپی برابر اصل قرارداد از کارفرمای فعلی و کارفرماهای قبلی همراه با ترجمه به انگلیسی یا فرانسه
  • اصل گواهی سابقه کار به روز از کارفرماهای فعلی و قبلیتان. دقت شود که گواهی کار باید در سربرگ رسمی شرکت باشد و آدرس کامل شرکت همراه با شماره تلفن و فکس در آن باشد. همچنین باید ممهور به مهر شرکت باشد.

گواهی کار باید شامل موارد زیر باشد:

  • مدت زمان همکاری شما با شرکت
  • عناوین شغلی شما در مدت خدمت و همچنین در هر پست چه مدت زمان مشغول بوده اید
  • مسئولیت ها و وظایف اصلی شما در هر پست
  • حقوق و مزایای سالیانه
  • امضای رئیس مستقیم شما یا مدیر منابع انسانی
  • کارت ویزیت فرد امضا کننده

در صورتی که نمی توانید از کارفرمای فعلی گواهی کار بگیرید در مورد آن کتبی توضیح دهید.

٨- مدارک زبان

می تواند آیلتس آکادمیک و جنرال برای انگلیسی و TEF برای فرانسه باشد و باید اصل مدارک ارسال شوند.

زبان اول
Speaking Listening Reading Writing مهارت بالا
4 4 4 4 مهارت متوسط
2 2 2 2 مهارت اولیه
1 1 1 1 دقت کنید که تنها می توان حداکثر 2 امتیاز از مهارت اولیه گرفت
بدون مهارت
0 0 0 0 زبان دوم
Speaking Listening Reading Writing مهارت بالا
2 2 2 2 مهارت متوسط
2 2 2 2 مهارت اولیه
1 1 1 1 دقت کنید که تنها می توان حداکثر 2 امتیاز از مهارت اولیه گرفت بدون مهارت
0 0 0 0

٩- تمکن مالی

باید از بانک پرینت شش ماهه حساب هایتان را بخواهید به طوری که یک حساب در گردش باشد و باید متوسط مبلغ موجود در حسابتان مطابق جدول زیر باشد (این جدول ممکن است هر سال تغییر کند):

تعداد افراد خانواده مبلغ 1 $11,086 2 $13,801 3 $16,967 4 $20,599 5 $23,364 6 $26,350 7 or more $29,337

١٠- گواهی عدم سوءپیشینه

برای گرفتن گواهی عدم سوءپیشینه به دفاتر پلیس + ١٠ مراجعه کنید و

١- شناسنامه

٢- کارت ملی

٣- یک قطعه عکس

لازم دارید.

همچنین صدور آن ١۵ تا ٢٠ روز طول می کشه و احتیاجی به گذرنامه یا معرفی نامه هم ندارد.

١١- fee payment

که قبلاً از طریق مانی اوردر یا کارت اعتباری پرداخت کرده اید و همان کپی ایمیل سیدنی  که در آن پرداخت تأیید شده است کافی است.

١٢- عکس

شش قطعه عکس برای هر عضو خانواده که سایز آن 3.5 در 4.5 سانتی متر است و به عکاس بگویید از گردن به بالا می خواهید. همچنین پیش زمینه عکس باید سفید یکدست باشد و شما هم مستقیماً به دوربین نگاه کنید. عکس ها را هم به انگلیسی پشت نویسی کنید.

١٣- چک لیست ارائه شده

تمام مدارک را در یک پاکت قرار دهید و به نشانی

The Canadian Embassy
Lot 12, Autostrade Mezzah
P.O. Box 3394
Damascus, Syria

بفرستید. می توانید برای ارسال از DHL یا TNT و یا آرامکس استفاده کنید که طبق اطلاعات دوستان برای سوریه آرامکس سریع تر از بقیه است.

امیدوارم مفید واقع شود.

به امید موفقیت همه دوستان مهاجرقلب

پ.ن1: این بار دوم بود که این پست را نوشتم چون دفعه قبل پرشین بلاگ آن را خورد

پ.ن2: یک پست دیگر هم راجع به وضعیت تهران نوشته بودم که آن هم خورده شد و بعداً دوباره آن را خواهم نوشت.

/ 0 نظر / 12 بازدید